Politika Privatnosti

Ova stranica navodi uvjete korištenja i pravila privatnosti koja se primjenjuju kada koristite našu web-stranicu na www.poisonivy.hr
Molimo Vas da pozorno pročitate uvjete prije nego počnete koristiti našu stranicu. Korištenjem stranice prihvaćate činjenicu da se slažete s pridržavanjem pravila.

Poison Ivy – obrt za kozmetičke usluge, Martićeva 55, Zagreb, OIB: je voditelj obrade vaših osobnih podataka. Poštujemo vašu privatnost i predani smo zaštiti i upravljanju vašim podacima na pošten, zakonit i transparentan način i u skladu s važećim propisima, uključujući Uredbu 2016/679/EU (GDPR). Ovim Pravilima privatnosti opisujemo zašto i kako prikupljamo vaše osobne podatke putem web-stranice, kako ih koristimo i štitimo, s kim ih dijelimo  i kako nas možete kontaktirati vezano uz zaštitu vaše privatnosti.


Zakonitost obrade

Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo na temelju različitih pravnih osnova, ovisno o prirodi osobnih podataka koji se pružaju i vrsti obrade.

Većinu osobnih podataka obrađujemo na temelju činjenice da je to nužno za poduzimanje koraka radi sklapanja ugovora na vaš zahtjev.

Nadalje, možemo obraditi vaše osobne podatke na temelju našeg legitimnog interesa. Kada se oslanjamo na naše legitimne interese, uvijek ćemo se pobrinuti da uravnotežimo te interese s vašim pravima. Pri tome ćemo uzimati u obzir vaša razumna očekivanja o obradi osobnih podataka koja se temelje na vašem ugovornom ili drugom odnosu s nama.

Vaše osobne podatke obrađujemo i radi ispunjavanja svojih zakonskih obveza kao npr. obveze čuvanja poslovne dokumentacije i dr.

U određenim situacijama oslanjamo se na vašu privolu kako bismo obradili vaše osobne podatke. Ako vaše osobne podatke obrađujemo na temelju dane privole, obavještavamo vas da imate pravo u svakom trenutku povući privolu.


Koje informacije prikupljamo?

Općenito, možete posjetiti nađu web-stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web-stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (obrazac za upis na newsletter) te date svoju privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu mora dati ili odobriti roditelj ili skrbnik. 

Ako je nužno radi postizanja svrhe obrade, odnosno ako je utvrđeno propisima, vaše osobne podatke možemo otkriti fizičkim i pravnim osobama, tijelima javne vlasti ili drugim tijelima (primatelji).

Bez obzira kojim primateljima dostavljamo vaše osobne podatke, mi ćemo dostaviti samo one podatke koji su neophodni za postizanje konkretne svrhe obrade.

Osobni podaci se mogu prenositi trećim stranama samo ako postoji pravna osnova za prijenos.

Ovdje navodimo dodatne okolnosti u kojima ćemo vaše informacije podijeliti sa ovlaštenim trećim stranama i dodatne svrhe za koje koristimo vaše podatke:

Pružanje informacija kompaniji Google

Google prikuplja informacije putem naše upotrebe usluge Google Analytics na našoj web-stranici. Google koristi ove informacije, uključujući IP adrese i podatke iz kolačića, u više svrha, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi. Da biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte stranicu partnera Googleovih pravila o privatnosti. Možete se isključiti iz usluge Google Analytics tako da instalirate sljedeći dodatak pregledniku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Ova web-stranica te njezine on-line usluge mogu koristiti kolačiće radi poboljšanja usluga.

Odluka o dopuštanju korištenja kolačića na web-stranici u potpunosti je vaša. Treba napomenuti da web-stranica funkcionira optimalno samo ako je omogućeno korištenje kolačića.

Kolačići su male datoteke koje vaš preglednik pohranjuje na disk prilikom posjete naše web-stranice. To omogućuje našoj web-stranici da prepozna vaše računalo kada nas sljedeći put posjetite, kako bi vam sukladno tome ponudili personalizirano iskustvo prilikom surfanja. Kolačići nisu usmjereni na špijuniranje korisnika i ne slijede sve što korisnik radi te nisu zlonamjerni kôd ili virus. Također, kolačići nisu povezani s neželjenim porukama ili spamom, ne mogu spremiti lozinku i nisu namijenjeni isključivo za reklame ili oglašavanje. Informacije poput vašeg imena ili e-mail adrese neće biti spremljene – web-stranice ne mogu pristupiti vašim osobnim informacijama i datotekama na vašem računalu.

Obavještavamo vas da pri posjeti našoj web-stranici dajete ili uskraćujete privolu za upotrebu kolačića.

Ažuriranje vaših podataka

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:


Svoje zahtjeve možete ostvariti jednostavnom odjavom s naše liste ili kontaktom sa svojim zahtjevom na našu e-mail adresu mosic.ivana@gmail.com.

Obradit ćemo vaše zahtjeve u skladu s važećim zakonima o zaštiti podataka. Ako želite ostvariti bilo koje od navedenih prava, kontaktirajte nas. Vaš zahtjev ćemo razmotriti u skladu s važećim propisima.

Fotografije: Marina Ćosić i Pexels

Call Now Button