POISON IVY

U našem studiu za prirodnu njegu kože stvari radimo malo drugačije. Prvo, entuzijastični smo za prirodnom i organskom kozmetikom i upravo bismo to znanje i iskustvo voljeli prenijeti na vas u našim tretmanima. 

Želja nam je da kroz naše tretmane i prirodnu kozmetiku koju izrađujemo sami, upoznate bolje svoju kožu i njene potrebe, posebno imate li problematičnu kožu. Odgovarajuća kombinacija bilja pomoći će vašoj koži potaknuti pozitivne procese, a krajnji rezultat će biti zdravija koža. 

LJEPOTA JE U JEDNOSTAVNOSTI

OSNIVAČICA POISON IVY STUDIA

Ivana Mošić

Ivana Mošić, medicinska kozmetičarka i aromaterapeutkinja s dugogodišnjim iskustvom. 

Nakon srednje kozmetičke škole iskustvo stječe u vrhunskim kozmetičkim salonima. Tijekom rada prolazi edukaciju iz aromamasaže, tečaj izrade prirodne kozmetike, francuske fitoaromaterapije te manualne limfne drenaže. Stečena znanja primjenjuje u njezi kože lica i tijela.

U suradnji s dobavljačima najboljih certificiranih prirodnih sirovina iz Hrvatske i Europe kreira prirodne tretmane bez štetnih i iritativnih sastojaka.

Kad ne rješava vaše probleme s kožom, uspješno uzgaja ljekovito bilje i za vlastite potrebe izrađuje pomade i ostale aromatične pripravke!

Ljubav prema ljekovitom bilju (s nešto manje uspjeha!) pokušava prenijeti na svoje troje djece. 

Call Now Button