TRETMANI LICA

Svi naši tretmani lica započinju analizom vaše kože kako bismo znali od  koje kombinacije sastojaka će vaša koža najviše profitirati.

Tretmane lica i odabir kozmetike radi medicinska kozmetičarka i aromaterapeutkinja s dugogodišnjim iskustvom Ivana Mošić. 

01

Čišćenje lica

Čišćenje lica je tretman u kojem se mehaničkom ekspresijom rješavaju problemi poput mitesera, komedona i/ili akni.

Tretman se sastoji od pripreme nakon koje se radi analiza kože. Zatim, ovisno o problemu, slijedi eksfolijacija, omekšavanje kože vodenom parom, ekspresija, aparativna dezinfekcija, maska te njegujući preparat prema tipu kože.

Na kraju svakog tretmana naša kozmetičarka daje preporuke za kućnu njegu.

Tretman je poželjno raditi kod gotovo svih tipova kože, jedino se razlikuje učestalost. Kod većine su dovoljna 2-3 tretmana godišnje, dok je kod problematične kože tretman potrebno raditi svaka 3-4 tjedna do poboljšanja, kada se dolasci prorjeđuju.

02

Njega lica

Klasična njega kože lica. Tretman kojem je osnova opuštajuća masaža lica, vrata i dekoltea. 

Nakon pripreme lica radi se piling kako bi se uklonile odumrle stanice kože i potaknula proizvodnja novih stanica. Masažom se, osim ugode, postiže bolja prokrvljenost (o kojoj ovisi i cirkulacija limfe), a time i bolja opskrba stanica kisikom, potiče se apsorpcija preparata, poboljšava mišićni tonus, a samim pokretima djeluje se na opuštanje mišića čija napetost dovodi do mimičkih bora. Zadnji korak je maska od gline i aktivnih tvari koja se kreira prema tipu kože.

Nakon tretmana lice je osvježeno, a koža nahranjena i rehidratizirana.

03

Aromaplazma

Revitalizirajući tretman, prikladan za sve kože kojima je potrebna intenzivna njega; nakon pojačanog izlaganja suncu, kod ljuštenja različitih uzroka, za jako dehidriranu i beživotnu kožu.

Mješavina biljnih ekstrakata bogate teksture, hidratizira i njeguje sve tipove kože; maska od ekstrakata ginkga, bijelog sljeza i lana vraća tonus koži, umiruje crvenilo, usporava razgradnju kolagena, potiče zacjeljivanje i pomaže koži u borbi protiv slobodnih radikala!

Tretman se započinje pripremom kože, slijede eksfolijacija i maska(kataplazma) koja se ostavi djelovati pod IR lampom..

Zatim slijedi aromamasaža lica specijalnim balzamima i individualno spravljenim uljnim mješavinama.

Ovo je jedini tretman u kojem masaža lica dolazi na kraju kako bi se potaknula dodatna apsorpcija ljekovitih tvari koje maska otpušta. 

04

Morske alge

Tretman algama s obale Bretanje, koristi se za ujednačavanje tena i poticanje sinteze kolagena, prikladan je za sve tipove kože.

Osnova tretmana, maska, može se koristiti samostalno ili u sklopu tretmana njege, sama ili personalizirana dodavanjem raznih aktivnih tvari ovisno o tipu i problemu kože. Savršeno prijanjanje omogućuje bolje prodiranje aktivnih tvari u kožu ostavljajući ju mekom, a pore manje vidljivima.

Kombinirana s aktivnim biljnim ugljenom čini idealan tretman za masnu kožu sklonu upalama vezujući na sebe ostatke kemikalija iz kozmetičkih proizvoda i nečistoće na koži, smirujući upalne procese.  U kombinaciji s ekstraktom spiruline djeluje revitalizirajuće, poboljšava gipkost i elastičnost kože što ju čini idealnim izborom za osvježavanje kože i prevenciju bora.

Maska koja dopušta maksimalnu kreativnost u ispunjavanju vaših želja!

05

Liocelna maska

Nježna teksture, čak i za najosjetljiviju kožu!

Liocelna maska dobivena ekološkim postupkom iz prirodnih liocelnih vlakana, biorazgradiva. 

Idealna je za apliciranje preparata s voćnim kiselinama (AHA), salicilnom kiselinom (BHA), alantoinom, aloe verom, hijaluronom i sl.

Velike upojnosti, maska se uranja u tekući preparat spravljen individualno prema trenutnim potrebama kože, nanese na lice i ostavi 10-15 min da polako otpušta u kožu.

Njezina je posebnost što se može koristiti do tri puta te se, uz preparat prema izboru, nanosi u kućnoj njezi kože kao nastavak tretmana napravljenog u salonu.

Može se raditi samostalno ili u tretmanima kada je koži potrebna viša koncentracija aktivnih tvari. 

Call Now Button